Installera värmepump i Stockholm? Rörkompetens hjälper dig med installation och service av värmepump

Värmepumpar

Kontakta oss

Installera värmepump Stockholm

Hos Rörkompetens så hjälper vi dig med att både hitta rätt värmepump och med en professionell installation enligt gällande regler och säkerhetsföreskrifter. Vi installerar, servar och reparerar olika slags värmepumpar som Luft-vattenvärmepumpar och Bergvärmepumpar. Vi svarar på de frågor som du har och säkerställer att du hittar en värmepump som är perfekt för just din bostad.

Genom att installera en värmepump kommer ditt hem att förses med en energi- och kostnadseffektiv uppvärmning och kylning året runt. Oavsett om du vill byta ut ditt befintliga uppvärmningssystem eller om du behöver byta ut befintlig utrustning så kan Rörkompetens tekniker tillhandahålla installationstjänster av högsta kvalitet. Kontakta värmepumpspecialisterna på Rörkompetens för att lära dig mer om värmepumpinstallationer i Stockholm med omnejd.

Byte av värmepump

Är du redo att göra en förändring och letar efter ett effektivare uppvärmningssystem för din bostad? Rörkompetens har många års erfarenhet inom vår bransch och har redan installerat åtskilliga värmepumpar i Stockholmsområdet. Ring oss gärna, kontakta oss, för att schemalägga ett värmepumpsbyte i Stockholm med omnejd.

Värmepumpinstallationer, service och reparationer i Stockholm

Under en lång tid har vi försett privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med högkvalitativa VVS-tjänster. Hos Rörkompetens är vår målsättning total kundnöjdhet, och vi vill vara det första och självklara samtalet som du ringer när du anlitar en VVS-entreprenör och värmepumpinstallatör i Stockholm.

Som boende i Stockholmsområdet behöver du ett pålitligt värme- och kylsystem som du alltid kan lita på för att hålla ett stabilt och behagligt inomhusklimat året runt, framför allt när temperaturen når rekordhöga och låga nivåer. Tveka inte att kontakta oss för service, reparationer och installationer av värmepumpar i Stockholm med omnejd!

Samarbetspartners & certifieringar

Auktoriserat VVS-företag - Branschregler säker vatteninstallation
Installatörsföretagen logo
PRIWIBA Bygg & Konsult logo
Bosch logo
Götenehus logo
OBOS logo

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss