När du behöver installera element/radiator i Stockholm finns Rörkompetens till din tjänst!

Värmepannor

Kontakta oss

Rörkompetens är specialister på uppvärmningssystem och har många års erfarenhet av pannor, element och golvvärme. Vi hjälper dig med installation, underhåll och reparation.

Ett modernt och väl fungerande uppvärmningssystem sparar energi och är därför en värdefull investering både för miljön och din ekonomi. Vi arbetar med fyra av de vanligaste värmekällorna – el, gas, fjärrvärme och olja.

Vår mångåriga erfarenhet innebär att vi tryggt kan ansvara för installation, service och reparationer av värmepannor, radiatorer/element och golvvärme oavsett vilken typ av värmekälla du föredrar.

Vi vet dessutom att med professionellt utförda installationer och med regelbunden service gör ditt uppvärmningssystem tryggt och säkert i många år.

Värmepannor – installation, underhåll och reparationer

Rörkompetens Stockholm AB har under lång tid hjälpt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och privatpersoner med VVS. För oss är inget projekt för litet eller för stort. Vi står starka med flera skickliga samarbetspartners, leverantörer, producenter och hantverkare. Kontakta Rörkompetens om du behöver rådgivning och praktisk hjälp med installation, underhåll och reparation av värmeväxlare, värmepannor (el, gas och olja), fjärrvärme, element/radiatorer och golvvärme. Därtill kan vi också radiatorventiler, termostater, utegivare och expansionskärl.

Samarbetspartners & certifieringar

Auktoriserat VVS-företag - Branschregler säker vatteninstallation
Installatörsföretagen logo
PRIWIBA Bygg & Konsult logo
Bosch logo
Götenehus logo
OBOS logo

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss