Droppande kran? Rörkompetens, din VVS:are och rörmokare i Stockholm, hjälper dig!

Rörmokare Stockholm

Behöver du en pålitlig rörmokare i Stockholm? Rörkompetens erbjuder snabb och professionell service för alla dina VVS-behov. Våra rörmokare i Stockholm hjälper dig, oavsett projekt!

Kontakta oss

Välkommen till din rörmokare i Stockholm! Rörkompetens har omfattande erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten, sanitet och kyla samt fastighetsservice. Vi erbjuder även jour dygnet runt. 

På Rörkompetens Stockholm AB har vi lång erfarenhet av VVS installationer och allt vad det innebär, vi är ett auktoriserat VVS-företag och tillsammans med våra rörmokare i Stockholm är vi certifierade enligt Säker Vatten.

När du anlitar våra rörmokare i Stockholm med omnejd kan du alltid räkna med:

  • Prisvärda tjänster 
  • Auktoriserad personal 
  • Proffsigt utförande
  • Trevligt bemötande
  • Bästa tänkbara service

På Rörkompetens Stockholm AB är vi väldigt stolta när vi säger att vi har serviceinriktade rörmokare. För oss så betyder det att våra rörmokare alltid gör sitt yttersta för att göra dig som kund extra nöjd genom att hitta bra, kostnadseffektiva och framtidssäkra lösningar. Så är du på jakt efter en rörmokare i Stockholm så är vi det självklara valet för dig.

Hitta rörmokare i Stockholm

Att hitta rörmokare i Stockholm har nu blivit betydligt enklare, Rörkompetens filosofi är att det ska vara enkelt för alla att hitta en bra rörmokare i Stockholm. Därför hjälper vi gladligen både företag och privatpersoner med allt inom VVS. En extra trygghet för dig som väljer att anlita oss på Rörkompetens.

Välkommen till oss på Rörkompetens Stockholm AB! Tveka inte att kontakta oss!

Samarbetspartners & certifieringar

Auktoriserat VVS-företag - Branschregler säker vatteninstallation
Installatörsföretagen logo
PRIWIBA Bygg & Konsult logo
Bosch logo
Götenehus logo
OBOS logo

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Har du frågor kring rörmokare i Stockholm, och hur vår personal kan hjälpa dig? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss