Rörkompetens, din rörmokare i Stockholm hjälper dig med dina rör och VVS-problem

Om oss

Rörkompetens Stockholm AB är ett auktoriserat VVS-företag enligt branschregler i Säker Vatteninstallation. Det innebär att vi säkrar vår kvalitetsnivå. Vi har en gedigen erfarenhet när det kommer till försäljning av varor och tjänster inom värme, vatten och sanitet, rörinstallationer, värmepumpinstallationer, köksrenoveringar samt badrumsrenoveringar.

Kontakta oss

Fastighetsägare och fastighetsförvaltare

Vi har arbetat med service, underhåll och reparationer inom VVS. Vi har långvariga samarbeten med många av våra kunder. Det ser vi som ett gott betyg och visar att vår ledordkunskap, service och kvalitet ger resultat.

Att samarbeta under längre tid leder till god kunskap om fastighetens installationer. Det gör att service och reparationer snabbt och effektivt kan utföras.

Om du är fastighetsägare och fastighetsförvaltare kan du med förtroende vända dig till oss.

Bostadsrättsföreningar

Vi har hjälpt bostadsrättsföreningar med VVS i många år. Med långvariga samarbeten ökar vår kännedom om er fastighet. Det gör att när vi utför service och reparationer går det snabbt och är effektivt. Vårt signum är att alltid utföra arbetet med precision.

Privatpersoner

Står du i begrepp av nybyggnation eller renovering av ett badrum, kök eller en tvättstuga har man ofta många frågor. Vi på Rörkompetens är både en pålitlig installatör och en kunnig rådgivare. Hör av dig till oss får att få råd och tips när du ska renovera eller bygga om.

Vi erbjuder helhetslösningar så att du slipper bekymmer med olika hantverkare och istället kan ha glädjen av det färdiga resultatet. Vår mångåriga erfarenhet gör oss till en effektiv och säker partner i alla projekt.

Våra montörer

Vi som monterar är:

  • Alexander Ahlin
  • Arash Ajamlou
  • Adrian Kock
  • Felep Hirmiz
  • Farshid Ajamlou
  • Anders Johansson
  • Kevin Kadre
  • Linus Bergqvist
  • Petri Lintula

Vår policy

Integritet Cookies

Samarbetspartners & certifieringar

Auktoriserat VVS-företag - Branschregler säker vatteninstallation
Installatörsföretagen logo
PRIWIBA Bygg & Konsult logo
Bosch logo
Götenehus logo
OBOS logo

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss